Natrag
23.3.2019 15:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

Stradun ispraća Staru godinu

31.12.2011 @ 14:28 Baldo Marunčić Zanimljivosti
33;33

Podijelite:

Tradicionalnom kolendom i čestitkom čelnog čovjeka Grada – gradonačelnika Andra Vlahušića na Stradunu je ispraćena Stara godina.

Istoj se i nazdravilo, a okupljenim građanima i gostima grada obratio se gradonačelnik Vlahušić.

– Poštovani sugrađani i dragi posjetitelji grada Dubrovnika, kolendari i pjevači, u ime Grada Dubrovnika, svih zaposlenika Gradske uprave, a i u svoje osobno ime svima vama i svim našim sugrađanima, kao i svim našim posjetiteljima sretnu novu 2012. godinu. Želim vam da staru godinu proslavite na dostojan način. Hvala dragom Bogu na lijepom vremenu i nadam se da će nas sunce obasjati i u narednoj godini i da će sve vaše želje biti ispunjene – kazao je Vlahušić te sve pozvao na prigodan tratamenat uz koktele pred Gradskom upravom

Inače, jutarnji program otvorile su Studentska klapa Kaše i klapa Ragusavecchia, a nakon kolende Linđovaca za mnogu okupljenu dječicu i njihove roditelje održan je Doček dječje Nove godine uz Mali Raspjevani Dubrovnik, grupu Ad Libidum te zvijezdu ovogodišnjeg Dočeka na Stradunu Jelenu Rozgu.

Izvlačila se i tombola s mini-džipom, biciklom i stolnim nogometom kao glavnim nagradama.

U fotogaleriji pogledajte atmosferu sa Straduna koju je okom kamere zabilježio naš Zvonimir Pandža.

http://youtu.be/Y40zNwQtWjw

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana