Sport

Stradali favoriti na “Malom Wembleyu”!

Stradali favoriti na "Malom Wembleyu"!

Već prvog dana i prvu utakmicu po rasporedu šesnaestine finala iznenađenje!
Fast food Gavun, prošlogodišnji pobjednik, nije bio uspješan u prvoj, knock out, fazi natjecanja.

Iako su imali vodstvo 2:0 protiv momčadi Maritimo, u nastavku susreta potpuni debakl jednog od favorita ovogodišnjeg izdanja. Četiri uzastopna pogotka momčadi Maritimo izbacila su prošlogodišnjeg pobjednika turnira iz utrke za novi naslov.

U vrlo agresivnoj utakmici između Rekreativaca i Maximus Kia-e slavili su 'rekreativci' rezultatom 4:2. Dvije utakmice završile su neriješeno, a Konoba Maestral i Suhy travel bili su uspješniji pri izvođenju kaznenih udaraca od DB Kantun odnosno Sport caffe Balun i osigurali nastup u osmini finala.

Drugog dana šesnaestine finala na rasporedu su također četiri utakmice. U 19.30 sastaju se Kvart Svete Marije i Gwantyerra sport, a nakon njih će na teren malog 'Wembleya' istrčati momčadi Ura Nage i East West Banje. Daleko najiščekivaniji dvoboj šesnaestine finala, a ujedno i ''finale prije finala'' odigrati će se s početkom u 21.30 sati, a sastaju se Caffe bar Olloa i Konoba Bonaca Sustjepan. U posljednjem susretu drugog dana šesnaestine finala igrati će Konoba Penatur i Klub Fontana (22.30).

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist