Grad

‘STOP’ KOMARCIMA Sanitat zamagljuje Lapad

Komarac

Sanitat Dubrovnik d.o.o. nastavlja adulticidnu dezinsekciju pojedinih područja grada metodom hladnog zamagljivanja (ULV), a u četvrtak 9. kolovoza u ranim jutarnjim satima, točnije od 1 sat pa nadalje, zamagljivanjem će se obuhvatiti Lapad.

Riječ je o ulicama Nikole Tesle, Lapadska obala, Šetalište Kralja Zvonimira, Iva Dulčića (sa svim sporednim ulicama u naseljima Orsan, Solitudo i Babin Kuk), zatim Kardinala Stepinca, Kralja Tomislava, Ispod Petke, Masarykov Put, Od Sv. Mihajla, Od Batale sa svim sporednim ulicama na ovom području, kao i ulice Dr. A. Šercera i Josipa Pupačića.

-Skrećemo pažnju građanima, posebno onima koji boluju od astme ili drugih bolesti dišnih organa, da za vrijeme zamagljivanja zatvore vrata i prozore. Također upozoravamo vozače na povećani oprez u prometu za vrijeme trajanja akcije. Posebno se upozoravaju pčelari da za vrijeme zamagljivanja drže pčele u košnicama, dok se u potpunosti ne raziđe insekticidna magla. U slučaju nepovoljnih klimatskih prilika, kao što su kiša ili pojačan vjetar, akcija se odgađa za sljedeći dan – ističu iz Sanitata.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović