Sport

STOLNI TENIS Marinkolor i dalje u vodstvu

STOLNI TENIS Marinkolor i dalje u vodstvu

Odigrano je 13. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu, pri čemu su u 1 ligi tri utakmice završile očekivanim pobjedama favorita, a jedna je bila derbi kola.

Geoplan je u zadnjoj partiji utakmice došao do pobjede 6:4 protiv Marinkolora. Najbolji igrač utakmice, kao i dosadašnjeg dijela prvenstva bio je Filip Mikulić koji je Marinkoloru donio pobjede u sve tri pojedinačne partije, dok su pobjedom u paru Nedjeljko Ogresta i Ante Jupek donijeli važnu pobjedu Geoplanu.

Lea travel rutinirano je došla do pobjede 8:2 protiv Geoplana XYZ. Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Dario Petković (Lea travel) s 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedom u paru s Brankom Golik. OŠ Cavtat-Konavljanin lako je pobjedila Šampinjone 10:0. Pobjedničku ekipu do pobjede je i ovaj put doveo najbolji igrač Vedran Đurđević s maksimalnim brojem pojedinačnih pobjeda kao i pobjedom u paru s Juricom Prpić. Lapadkolor je lako došao do pobjede u meču s Eurokarbonom 9:1. Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Ivo Šarić s 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedom u paru s Robertom Kralj.

Nakon 13. kola u 1. ligi vodi Marinkolor s 37 bodova (iako je pretrpila prvi poraz) dok se nakon pobjeda na 2. mjestu učvrstio Geoplan s 34 boda i na 3. mjestu OŠ Cavtat-Konavljanin s 33 boda. U pojedinačnoj konkurenciji vodi Filip Mikulić (Marinkolor) s 37 pobjede i 113 dobivenih setova.

U 2. ligi Halo 92 došao je do pobjede protiv ekipe Dubrovnik u zadnjoj partiji utakmice (6:4). Najbolji igrač utakmice, kao i dosadašnjeg dijela prvenstva, bio je Mario Obrovac koji je svojoj ekipi Halo 92 donio pobjede u sve tri pojedinačne partije kao i pobjedu u paru s Dariom Marić.

Libertas je rutinski pobjedio Agram life 10:0. Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je igrač Libertasa Tomislav Vodnica koji je s 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedom u paru osigurao pobjedu svojoj ekipi.

Srđ je pobjedio Luku Sorkočevića s 9:1, međutim to je bila rovovska borba za svaki set (igralo se ukupno 41 set, od čega su 4 utakmice bile u 5 i 3 u 4 seta). Najbolji igrač pobjedničke ekipe bio je Dejan Strelec koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru.

Nakon 13. kola u 2. ligi vodi ekipa Dubrovnik s 36 bodova, na 2. mjestu je ekipa Halo 92 s istim brojem bodova, ali s nešto lošijim ‘scoreom’, dok se nakon ovotjedne pobjede na 3. mjestu našla ekipa Srđ s 26 bodova. Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Mario Obrovac s 39 pobjeda i fantastičnim ‘scoreom’ od 117 dobivenih i svega 3 izgubljena seta.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist