Sport

STOLNI TENIS Kliševo za ‘desetku’

Stolni tenis

U gradskoj stolnoteniskoj ligi završilo je 17. kolo, a favoriti su bili uvjerljivi u dvije utakmice 1-A lige.

Ekipa Marinkolora je pobijedila ekipu Geoplana rezultatom 8:2 dok je ekipa Kliševa dobila ekipu Šampinjona rezultatom 10:0. Ovo su bili očekivani rezultati jer povratnici u 1 A ligu objektivno nisu mogli učiniti ništa više.

Susret između ekipa Dr. Čolić i OŠ Cavtat Konavljanin bio je derbi kola, a da je susret bio ujednačen i neizvjestan do kraja govori konačni rezultat 5:5. Na kraju prve trećine susreta OŠ Cavtat Konavljanin je povela 2:1 da bi na kraju druge trećine susreta rezultat bio 3:3. Na kraju pojedinačnih susreta ekipa Dr. Čolić je povela 5:4 da bi ipak susret parova donio zasluženu podjelu bodova. Igrač utakmice bio je Filip Mikulić iz ekipe Dr. Čolić koji je ostvario sve tri pojedinačne pobjede, dok s druge strane ekipa OŠ Cavtat Konavljanin je igrala bez svojeg najboljeg igrača Roberta Tot-Hortija.

U 1-B ligi sve tri utakmice su završile očekivanim pobjedama favorita. Ekipa Umjetnika pobijedila je ekipu Lapad Kolora rezultatom 7:3, ekipa Dubrovnika pobijedila je s 10:0 ekipu Kapljica dok je ekipa Eurokarbona pobijedila ekipu Halo 92 rezultatom 10:0.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist