Natrag
18.3.2019 17:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

STOLNI TENIS Kliševo za ‘desetku’

10.3.2014 @ 7:46 Dulist Sport

Podijelite:

U gradskoj stolnoteniskoj ligi završilo je 17. kolo, a favoriti su bili uvjerljivi u dvije utakmice 1-A lige.

Ekipa Marinkolora je pobijedila ekipu Geoplana rezultatom 8:2 dok je ekipa Kliševa dobila ekipu Šampinjona rezultatom 10:0. Ovo su bili očekivani rezultati jer povratnici u 1 A ligu objektivno nisu mogli učiniti ništa više.

Susret između ekipa Dr. Čolić i OŠ Cavtat Konavljanin bio je derbi kola, a da je susret bio ujednačen i neizvjestan do kraja govori konačni rezultat 5:5. Na kraju prve trećine susreta OŠ Cavtat Konavljanin je povela 2:1 da bi na kraju druge trećine susreta rezultat bio 3:3. Na kraju pojedinačnih susreta ekipa Dr. Čolić je povela 5:4 da bi ipak susret parova donio zasluženu podjelu bodova. Igrač utakmice bio je Filip Mikulić iz ekipe Dr. Čolić koji je ostvario sve tri pojedinačne pobjede, dok s druge strane ekipa OŠ Cavtat Konavljanin je igrala bez svojeg najboljeg igrača Roberta Tot-Hortija.

U 1-B ligi sve tri utakmice su završile očekivanim pobjedama favorita. Ekipa Umjetnika pobijedila je ekipu Lapad Kolora rezultatom 7:3, ekipa Dubrovnika pobijedila je s 10:0 ekipu Kapljica dok je ekipa Eurokarbona pobijedila ekipu Halo 92 rezultatom 10:0.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana