Aktualno

STOLJEĆE SJEĆANJA Sto godina nogometa u Gradu kroz 130 fotografija

STOLJEĆE SJEĆANJA Sto godina nogometa u Gradu kroz 130 fotografija

Današnji dan odaje počast nogometašima svih generacija, od najmlađih do onih najstarijih koje možemo vidjeti na ovim fotografijama, kao i njihovim obiteljima jer kao i svaki sport nogomet je uvijek tražio puno odricanja – rekla je zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić pri otvorenju izložbe fotografija o stoljeću nogometa u Dubrovniku za obljetnicu 100 godina postojanja kluba GOŠK Dubrovnik 1919. u nedjelju u Galeriji Dulčić Masle Pulitika.

Autor postava izložbe je scenograf Marin Gozze i radi se o 130 fotografija, koje ipak ne obuhvaćaju svih 100 godina kluba, ali predstavljaju razne važne trenutke i sjećanja na povijest nogometa u Dubrovniku.

Izložbu je službeno otvorila zamjenica Tepšić, a pri otvorenju podršci grada Dubrovnika zahvalio se i predsjednik kluba GOŠK Dubrovnik 1919. Ile Topuzović.

Izložba je dio šireg programa za 100. rođendan GOŠK-a, a pod pokroviteljstvom je grada Dubrovnika, u organizaciji Županijskog nogometnog saveza i kluba GOŠK Dubrovnik 1919. Izložba će ostati otvorena do 17. studenog.

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist