Zanimljivosti

Što vas sve očekuje za predbožićni vikend?

Nastavljaju se brojni programi u šatorima postavljenim na dvije gradske lokacije te nas očekuje zabavni predbožićni vikend s raznovrsnim zabavnim programima.

U Blagdanskom šatoru ispred Cele umjesto Dubrovačkih rock grupa sutra, 20. prosinca nastupit će grupa Teatar u 20.30 sati. Uz zvuke jazza u izvedbi Jazz Quartet Elastique uživajte uz probrane delicije u subotu, 21.prosinca u 20 sati. U nedjelju 22.12. u ovom istom šatoru program je za djecu te će u 10.30 nastupiti Dječji zbor Anđeli, Kazališna skupina Kolarin te  Gruške verižice (vrtić Gruž u suradnji sa FA Linđo).

U Božićnom šatoru na Pilama će sutra, 20. prosinca od 17 do 20 sati nastupiti tamburaški sastav KUD-a Kolo iz Slavonskog Broda. U subotu, 21. prosinca također u Božićnom šatoru na Brsaljama održava se cjelodnevni program koji kreće u 11 sati prezentacijom tradicijskog slavonskog običaja čijanja perja uz nastup KUD-a Kolo. Zatim od 17 do 20 sati će nastupati tamburaški sastav KUD-a Kolo. Program se nastavlja do 20.30 sati uz nastup KUD-a Žutopas Smokovljani – Visočani. Program se nastavlja i u nedjelju, 22. prosinca u 11 sati kada možete vidjeti prezentaciju slavonskog tradicijskog običaja u vrijeme Došašća – tzv.Betlemaši uz nastup KUD-a Kolo. Program u Božićnom šatoru na Pilama završava nastupom tamburaškog sastava KUD-a Kolo u nedjelju, 22. prosinca od 14 do 16 sati, no šator će biti otvoren do 20 sati što je i dobra prilika za sve koji nisu pronašli darove za svoje najbliže – od suhomesnatih proizvoda, slavonskih kolačića, otočnih sireva, do igračaka i raznih drugih rukotvorina.

Pročitajte još

VRTOVI SUNCA ZA ŽARKOVICU Deset godina poslovanja u znaku humanitarne večere

Dulist

NOVI/STARI KNEZ PORPORELE Čile: Ubuduće će za provokatore od novinara biti bolji odgovori

Dulist

DOMUS CHRISTI Konavoka Nike Divizić proslavila stoti rođendan!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija