Natrag
22.2.2019 03:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Što vas sve čeka na tribinama Juga?!

29.11.2013 @ 20:33 Nikša Miletić Sport

Podijelite:

 Za subotnju utakmicu 9. kola Triglav jadranske vaterpolske lige sa splitskim Jadranom koja počinje u 18 sati VK Jug Croatia osiguranje pripremio je dodatne sadržaje za  sve gledatelje.

Naime, u suradnji sa Culture Clubom Revelin od 17 sati počinje WARM UP TRASH PARTY, tijekom kojega će DJ Ivan puštati hitove 90-tih godina, a nakon utakmice pozivaju sve navijače u Revelin na zajedničko druženje.

Jedan od noviteta je i da je VK Jug CO prvi puta dobio dozvolu PU Dubrovačko neretvanske za točenje pića na tribinama tijekom utakmice, što će biti dodatni sadržaj, a nastavljaju i s nagradnom igrom u pauzama između četvrtina.

Uz već godinama garantiran sportski spektakl u bazenu, kojega pružaju igrači, cilj je stvoriti veselo okruženje i spektakl izvan bazena u kojem će se navijači dodatno zabaviti.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana