Zanimljivosti

Što vas čeka na petom izdanju Aeronauta?

Od petka do nedjelje održava se jubilarno peto izdanje manifestacije Aeronaut, čiji je cilj popularizacija zrakoplovnih sportova i zrakoplovne tehničke kulture među svim uzrastima – od najmlađih do starijih i iskusnijih građana. U sklopu petog Aeronauta održat će se zanimljiva predavanja i natjecanja.

U petak 22. studenog na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku od 17 sati će Vinko Šoljan održati predavanja ‘Zrakoplovno jedriličarstvo’ i ‘Pilot jedrilice’. Nakon njega od 18:30 će Stjepan Bedić održati predavanja ‘Komercijalno zrakoplovstvo – pilot zrakoplova’ i ‘Let u Stratosferu’.

U subotu 23. studenog od 14 do 16 sati u dvorani Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik će se održati tradicionalno natjecanje u izradi i bacanju papirnatih aviona. Najbolji natjecatelji će osvojiti vrijedne nagrade.

Zadnjeg dana Aeronauta 5 u nedjelju 24. studenog od 13 do 15 sati u dvorani Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik će započeti nova Liga modela. Liga modela će se nakon toga nastaviti i sljedeće dvije subote 30. studenog i 7. prosinca.

Aerounat 5 organizira Aeroklub Nimbus u suradnji sa Zajednicama tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika te uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku i Pomorsko-tehničke škole Dubrovnik.

Pročitajte još

Sudionici Feste grličali se u crkvi Parca prije početka manifestacije

Dulist

O 100. GODIŠNJICI SMRTI O službi Celestina Mata Medovića u samostanu Male braće

Dulist

HIRovci OPLOVILI RT HORN ‘Nastavljamo prema kanalu Beagle…’

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija