Natrag
17.2.2019 03:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

Što vam smeta u Gradu? Andrić: Gradonačelnik

23.7.2012 @ 19:35 Andrea Falkoni Račić Politika
2;2

Podijelite:

Vijećnica Marija Delija provela je neslužbeno istraživanje među posjetiteljima Dubrovnika pitavši ih što im se u Dubrovniku ne sviđa.

– Gradonačelnik – doviknuo je iz klupe vijećnik HDZ-a Teo Andrić, na što ga je opomenula Olga Muratti.

Delija je, naime, došla do spoznaje kako posjetitelje muči neuređenost naših parkova, ali i što pojedine ulice nisu prohodne od nepokošenog raslinja, neuređenih živica… Sve se to u suradnji Vrtlara i komunalnih redara, mišljenja je Delija, može i mora riješiti.

Vijećnika Marinka Vlahinića zanimalo je kakva je vizija direktora Tonija Miloslavića za iduću godinu, budući da je Vrtlar imao lani dobit samo zahvaljujući prodaji nekretnina. A što kad nema nekretnina za prodaju, zanimalo je Vlahinića

Potrebu da objašnjenjem situacije u Vrtlaru imao je gradonačelnik Vlahušić.
– Sjetite se Vrtlara na početku mandata sa štrajkovima, neisplatom plaća, aferama… Dug koji je nastao zbog prodaje uljare na Šipanu je anuliran, vratili smo zahvaljujući Vrtlaru dug prema VK Jugu star godinama, Vrtlar je bio tvrtka za koju se nije znalo ni što radi. A danas Vrtlar ima 10 do 12 milijuna kuna javne nabave za uređenje javnih površina – govorio je Vlahušić, naglašavajući kako Vrtlar danas više nije problematična tvrtka kakva je bila ima tri godine.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana