Grad

Što su u božićnim čestitkama poručili župan Dobroslavić i gradonačelnik Franković?

Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Mato Franković uputili su svojim sugrađanima čestitku za Božić. Evo što su poručili:

-Poštovani sugrađani,

Božić je naš veliki i lijepi blagdan, duboko usađen u dušu našega naroda. Božić nas poziva činiti dobro, uvažavati drugoga, biti solidarni, darivati… Želim da vam Božić donese mir i radost u vaše obitelji, da blagdane provedete u zadovoljstvu s vašim najmilijima.
Sretan vam i blagoslovljen Božić.

Vaš župan,
Nikola Dobroslavić

-Drage Dubrovkinje i Dubrovčani,

Božić je blagdansko vrijeme u kojemu svi želimo da nam donese sreću, radost i zadovoljstvo, to je vrijeme koje nas potiče da budemo obazrivi, susretljivi, tolerantni prema svima, jednostavno u svakom smislu bolji. Upravo to i Vama želim, uz obilje zdravlja, osobnih i poslovnih uspjeha.

Ovo najljepše vrijeme u godini neka bude i najbolje od svih nas, u našem najljepšem Gradu, u zajedništvu i iščekivanju Božića.

U svoje osobno ime i ime Grada Dubrovnika želim da ove blagdane provedete u miru, u krugu obitelji i dragih prijatelja.

Sretan vam Božić!

S poštovanjem,

Gradonačenik
Mato Franković

Pročitajte još

Širi se pješački koridor na Pločama, ukidaju se mjesta za taksi vozila

Dulist

RADOVI NA STRADUNU Mijenja se kameni pločnik, prva faza gotova do Feste

Dulist

Redari gradskih službi na edukaciji pred sezonu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija