Aktualno

Što su u božićnim čestitkama poručili Plenković, Dobroslavić i Franković?

Što su u božićnim čestitkama poručili Plenković, Dobroslavić i Franković?

Čelni ljudi državne, županijske i gradske vlasti Andrej Plenković, Nikola Dobroslavić i Mato Franković uputili su božićnu čestitku građanima.

-Iščekujući kršćanski blagdan mira i zajedništva promišljamo što smo u odlazećoj godini učinili ili propustili učiniti za sve potrebite. Ohrabreni novom snagom i božićnim duhom skromnosti, nesebičnosti i solidarnosti, odgovorno ćemo i nesebično služiti čovjeku i njegovu dobru.
Hrvaticama i Hrvatima u domovini i inozemstvu, svim hrvatskim građanima, želim da ih božićno vrijeme obiteljskog okupljanja ispuni optimizmom, ljubavlju i povjerenjem.
U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno želim vam čestit i blagoslovljen Božić! – poručio je premijer Vlade RH Andrej Plenković u božićnoj čestitci hrvatskim građankama i građanima u domovini i inozemstvu.

-Božić je vrijeme ljubavi, mira, dostojanstva, poniznosti i darivanja. Iako se lako izgubiti u njegovu materijalnom aspektu, veseli me vidjeti svake godine iznova, da naši građani znaju prepoznati istinsko značenje tog najljepšeg kršćanskog blagdana.
Želim vam ispunjena srca i da se i ove godine za blagdane prisjetite ne samo vaših bližnjih nego i onih najpotrebitijih, a posebice naših starijih.
U ime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno želim vam svima sretan Božić i uspješnu novu 2018. godinu. Želim vam ispunjenje ciljeva kako na privatnom tako i poslovnom planu, no prvenstveno zdravlja i veselja – poručio je dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić.

-Pred nama su božićni i novogodišnji blagdani koji nas ispunjavaju nadom, vjerom i optimizmom, ali i podsjećaju na važnu ulogu obitelji, prijatelja i zajedništva.
Božićni blagdani nas podsjećaju i da u slavlju radosne vijesti i iščekivanja budemo skromni te da sebe i svoje bližnje potaknemo da budemo bolji jedni prema drugima.
Zajedništvo, tolerancija i međusobno poštovanje neka budu put stvaranja zajednice koja će vratiti mjeru i sklad u naš Grad.
Uz obilje zdravlja, radosti i sreće od srca vam čestitam nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane! – poručio je dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Pročitajte još

NAGRAĐEN PROTO-ARCH Priznanje za spomen obilježje poginulom vatrogascu Goranu Komlencu

Dulist

GRAND PRix Manjgura osvojila zlato za konferenciju ‘The Wolf strikes again’

Dulist

Dubravka Šuica druga na listi za Europski parlament

Dulist