Zanimljivosti

Što ste čitali u 2013. godini?

Istekom 2013. godine provjerili smo koje su Vas vijesti na našem portalu najviše zanimale, točnije napravili smo Top ljestvicu pet najčitanijih vijesti na našem portalu u protekloj godini.

Na prvom mjestu je vijest za koju su mnogi od vas prizmnali kako su 'škicnuli' na galeriju – Maturalna zabava gimnazijalaca.

Drugo mjesto drži vijest 'Pretraga dužnosnika dostupna po imenu', za one kuriozne ima li na njemu vaših susjeda, prijatelja, znanaca, političara…

Naime, treća najčitanija vijest u 2013. godini je 'Dubrovčani privedeni u akciji Šetač', jedna od najvećih policijskih akcija u dugo vremena na ovim prostorima.

Četvrta je najtužnija vijest ove godine, o crnom dubrovačkom Božiću

Na petom mjestu našla se ponovo lijepa fotogalerija o prvim ovogodišnjim maturantima, onima iz Ekonomske i trgovačke škole.

I u ovoj godini pratit ćemo Vas i Vaš interes za teme o kojima pišemo. Nadamo se da će u našoj idućoj ljestvici najčitanijih vijesti, onoj za 2014. godinu, biti zastupljeno više onih dobrih, pozitivnih i optimističnih. Jer takvih će nam ove godine itekako trebati.

Pročitajte još

STANKA IZMEĐU TRENINGA Jugaši ‘pune baterije’ na Karaci

Dulist

Mladoženja uz pratnju gajdi nosio prsten izabranici svoga srca

Dulist

VIDEO Kineskinje poludile za visokim Dubrovčanima

Dulist