Natrag
17.2.2019 01:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Što ste čitali u 2013. godini?

3.1.2014 @ 17:07 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Istekom 2013. godine provjerili smo koje su Vas vijesti na našem portalu najviše zanimale, točnije napravili smo Top ljestvicu pet najčitanijih vijesti na našem portalu u protekloj godini.

Na prvom mjestu je vijest za koju su mnogi od vas prizmnali kako su 'škicnuli' na galeriju – Maturalna zabava gimnazijalaca.

Drugo mjesto drži vijest 'Pretraga dužnosnika dostupna po imenu', za one kuriozne ima li na njemu vaših susjeda, prijatelja, znanaca, političara…

Naime, treća najčitanija vijest u 2013. godini je 'Dubrovčani privedeni u akciji Šetač', jedna od najvećih policijskih akcija u dugo vremena na ovim prostorima.

Četvrta je najtužnija vijest ove godine, o crnom dubrovačkom Božiću

Na petom mjestu našla se ponovo lijepa fotogalerija o prvim ovogodišnjim maturantima, onima iz Ekonomske i trgovačke škole.

I u ovoj godini pratit ćemo Vas i Vaš interes za teme o kojima pišemo. Nadamo se da će u našoj idućoj ljestvici najčitanijih vijesti, onoj za 2014. godinu, biti zastupljeno više onih dobrih, pozitivnih i optimističnih. Jer takvih će nam ove godine itekako trebati.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana