Natrag
20.2.2019 12:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Što se zaključilo o “Ombli”?

12.12.2012 @ 22:07 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Zaključci Stručnog savjetodavnog tijela za HE Ombla predstavit će se danas na Sveučilišnom kampusu s početkom u 11 sati, a trajat će do 13 sati.

Hrvatska elektroprivreda je osnovala Stručno savjetodavno tijelo sastavljeno od stručnjaka iz područja geologije, hidrogeologije, geotektonike, seizmologije i građevinarstva. Savjetodavno tijelo analiziralo je sva dosad provedena istraživanja te je, slijedom upita i komentara struke i javnosti, uz dodatne analize u objedinjenom interdisciplinarnom izvješću izložilo mišljenje struke o predviđenim tehničkim rješenjima i sigurnosti objekata.

– Naglašavamo da su zaključci Stručnog savjetodavnog tijela relevantni za druge važne infrastrukturne i gospodarske projekte dubrovačkog područja – poručuju iz Savjetodavnog tijela.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana