Natrag
20.2.2019 04:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

Što se to događa u Bilim dvorima?

11.3.2013 @ 18:46 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Ante Rudan iz Lovišta, jedan od vlasnika zemljišta u Bilim dvorima, predviđenog kao T3, kazao je kako je skupina vlasnika uspjela dobiti ta zemljišta u povrat, ali su u međuvremenu investitori uzorali zemlju, ne bi li prikazali kako se krenulo u projekt.

– Povećavamo zonu na 720 ležajeva, a sve prolazi mimo nas i nitko nas ništa ne pita. Čak ni općinski vijećnici o tome ne znaju. Da nismo pogledali na internetu, ne bismo znali da dolazi do promjena – kazao je Rudan.
Marina Oreb odgovorila mu je kako 720 ležajeva nije nova stvar, jer je bila dio starih planova. U međuvremenu je smanjen broj na 500, ali po zahtjevu općine vraćeno je na 720.
– Ali zašto zauzimamo jedno turističko naselje ako nismo realizirali drugo? Ukinimo jedno da se realizira drugo – dodao je Rudan.
– Ovo o čemu govorite je veliki problem, ali ga morate rješavati na razini svoje općine – odgovorila mu je Branka Martinović-Vuković.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana