Natrag
19.2.2019 01:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Što se gradi pored ljetnikovca Stay?

29.6.2013 @ 16:35 Mia Njavro Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

Predsjednica Eko Omblića Jadranka Šimunović uputila je pismo Konzervatorskom odjelu u Dubrovniku vezano za radove u blizini ljetnikovca Stay i Kaboga.

 
 – Mnogi su nam se naši sugrađani obratili preko našeg Zelenog telefona Eko-Fona posljednjih dana u vezi građevinskih radova i iskopa u neposrednoj blizini obnovljenog ljetnikovca Stay i Kaboga –Batahovina u zaštićenoj Rijeci Dubrovačkoj
Stoga Vas molimo da najhitnije ispitate  koji se to građevinski radovi (upravo je u tijeku betoniranje) izvode  u neposrednoj blizini obnovljenog ljetnikovca Stay na predjelu Batahovine.. Nismo primjetili nikakvu ploču sa natpisom o kojim se to radovima radi  što smatramo da bi bilo potrebno . .Ova betonizacija pored ljetnikovaca Stay i Kaboga će uništiti njihov okoliš, te stoga apeliramo na Konzervatorske  službe u Dubrovniku da izvrše očevid…Umjesto da se zeleni prostor  oko ljetnikovca Stay na Batahovini (s lijeve strane )  uredi i ozeleni on se devastira i betonira…?' – zaključuje Šimunović.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana