Zanimljivosti

Što kad seks postane dosadan?

Što kad seks postane dosadan?

Monotonija se uvukla i u vaš seksualni život? Definitivno je vrijeme da svoj odnos s partnerom osvježite nečim novim sve kako biste vratili izgubljenu strast s početka veze.

Pa evo i nekoliko savjeta, koji bi vam u tome mogli pomoći.
Ako je ON taj koji u vašoj vezi uglavnom inicira seks, ONA bi to trebala početi raditi za promjenu, jer muškarci vole kada žena traži eksplicitno od njega traži seks. Naravno, kao dodatni okidač i poticaj dobro će doći i izazovno donje rublje, u kojem će se žena osjećati seksipilnije, a muškarac će biti zadovoljniji.

Nova mjesta za seks uvijek će razbiti rutinu i unijeti svježinu u odnos. Izađite iz spavaće sobe i pronađite svoj novi kutak za uživanje.
Paljenje svijeća kao uvod u seks, osim stvaranja romantičnog uvoda, ima svojih prednosti. Najbolje će u tu svrhu poslužiti svijeće zanimljivog mirisa, preporuka je seksologa Loua Pageta, koje ćete redovno paliti prije odnosa kako bis vaš partner upravo taj mirisi uskoro počeo povezivati sa seksom.

Mnogi muškarci maštaju potajno o svojim frizerkama, maserkama, konobaricama…. jer s vremena na vrijeme vole da im žene ugađaju. Stoga odigrajte za njega malu ulogu. Dogovorite se kako ćete tu večer vi biti njegova frizerka koja će ga izmasirati, a potom drugu večer neka on buse vaš maser. I eto, spojili ste ugodno s korisnim.

Neka istraživanja pokazuju pak da su ženama privlačniji muškarci koji obavljaju kućanske poslove. Pokazalo se tako da će situacijama kada supružnici dijele poslove biti više seksa. Operite suđe, partnerica će se itekako dobro odužiti.

Foto: www.shutterstock.com

Pročitajte još

[FOTO] EDUKACIJSKI PROGRAM Učenici OŠ Mokošica postali ‘Mladi istraživači mora’

Dulist

DAN JE PLANETA ZEMLJE Ovo je naš dom

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist