DuList IN

Što je zajedničko Dubrovniku i Ibizi ovog ljeta?

S jedne strane Ibiza kao najpoznatija svjetska destinacija za zabavu koja s pravom nosi nadimak hedonistički raj, a s druge strane jednako velik i svjetski poznat Dubrovnik, ponajviše zbog bogate povijesne i kulturne baštine. Istražili smo što ih povezuje ovo ljeto, navode iz Culture Cluba Revelin.

Brojni turisti obje destinacije posjećuju u izrazito velikom broju, ali vrlo često iz različitih razloga. No, i to bi se uskoro moglo promijeniti. I Ibiza i Dubrovnik imaju najbolje noćne klubove u svijetu. Na Ibizi je to Pacha, a u Dubrovniku Culture Club Revelin. Ovo ljeto osim najboljih svjetskih klubova povezuje ih ljetna rezidencija planetarnog popularnog Claptone-a.
Misteriozni čovjek, koji svoj identitet godinama uspješno skriva unatoč velikom medijskom pritisku, na Ibizi ima kultni status i dugogodišnju ljetnu rezidenciju. Njegovi nastupi su redovito najposjećeniji u poznatom noćnom klubu, Pacha u kojem ponedjeljkom izvodi show – „The Masquerade“. Aktualne ljetne sezone i dubrovačka publika ima priliku uživati u neodoljivim setovima najveće zvijezde Ibize, i to čak svaki mjesec. Nijednom noćnom klubu u Hrvatskoj još nije uspjelo realizirati svjetsku ljetnu DJ rezidenciju, osim dubrovačkom klubu Revelin.

Drugi nastup Claptone-a ovog ljeta je u petak, 30. kolovoza. Ulaznice su u prodaji u uredu Revelina svakim danom od 9:00 do 16:00, u Casablanca Baru svake večeri od 20:00 sati i online na službenoj web stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na 098 533 531. Uvjerite se iz prve ruke zbog čega misteriozni čovjek ima kultni status na Ibizi.

Pročitajte još

SUNČANA FOTOGALERIJA A ovako izgleda đir ponedjeljkom…

Dulist.hr

‘DUŠO MOJA, VOLIM TE BUDALO MALO’ Najljepše ljubavne pjesme u izvedbi Paule i Đela Jusića Jr.

Dulist

RAZMIŠLJA O PISANJU KNJIGE Andrija Jarak: ‘Ljudi mi prilaze i govore poznatu kletvu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija