Natrag
22.3.2019 15:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

Što je s naknadama za uporabu prometnica?

5.1.2013 @ 15:30 Ana Prohaska Aktualno
2;2

Podijelite:

Strukovne grupe autobusera, malih prijevoznika, turističkih vodiča, hotelijera i putničkih agencija uputili su dopis gradonačelniku Andru Vlahušiću vezano za naknade za prekomjernu uporabu gradskug prometnica.

– Našim dopisom od 20. kolovoza 2012. tražili smo sastanak sa vama u svezi vašeg „Zaključka“ od 20. srpnja 2012.  na temu „Naknade za prekomjernu uporabu gradskih prometnica“. Predstavnici udruge agencija, malih prijevoznika i udruge autobusera, nazočili su sastanku s vama 27. kolovoza 2012.

Bilo je dogovoreno da će vaše službe pismenim putem dati objašnjenje po pitanju visine naplate, načina naplate, vrijeme važeće naplate, pitanje vinjeta, pitanje transfera gostiju u gradske hotele itd., itd.

Kako do današnjeg dana, a proteklo je od tada više od četiri mjeseca, nismo dobili obećana i dogovorena pisana objašnjenja, razvidno je utvrditi, da je Grad Dubrovnik odustao od predloženih mjera. Shodno tome članice naše udruge su o tome i izvijestile svoje  inozemne partnere – navodi se u pismo kojeg potpisuje Stanko Ljubić, predsjednik Strukovne grupe putničkih agencija.

 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana