Aktualno

Što je s naknadama za uporabu prometnica?

Strukovne grupe autobusera, malih prijevoznika, turističkih vodiča, hotelijera i putničkih agencija uputili su dopis gradonačelniku Andru Vlahušiću vezano za naknade za prekomjernu uporabu gradskug prometnica.

– Našim dopisom od 20. kolovoza 2012. tražili smo sastanak sa vama u svezi vašeg „Zaključka“ od 20. srpnja 2012.  na temu „Naknade za prekomjernu uporabu gradskih prometnica“. Predstavnici udruge agencija, malih prijevoznika i udruge autobusera, nazočili su sastanku s vama 27. kolovoza 2012.

Bilo je dogovoreno da će vaše službe pismenim putem dati objašnjenje po pitanju visine naplate, načina naplate, vrijeme važeće naplate, pitanje vinjeta, pitanje transfera gostiju u gradske hotele itd., itd.

Kako do današnjeg dana, a proteklo je od tada više od četiri mjeseca, nismo dobili obećana i dogovorena pisana objašnjenja, razvidno je utvrditi, da je Grad Dubrovnik odustao od predloženih mjera. Shodno tome članice naše udruge su o tome i izvijestile svoje  inozemne partnere – navodi se u pismo kojeg potpisuje Stanko Ljubić, predsjednik Strukovne grupe putničkih agencija.

 

Pročitajte još

Sanitat nastavlja zaprašivanje komaraca, evo gdje i kad

Dulist

NAJPOŽELJNIJI POSLODAVAC U TURIZMU Valamar lansirao novu web stranicu

Dulist

MILOSLAVIĆ O PUCNJAVI NA PLOČAMA ‘Ovo je izdvojen događaj, sigurnost na taksi stajalištima nije ugrožena’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija