Aktualno

Što je s naknadama za uporabu prometnica?

Što je s naknadama za uporabu prometnica?

Strukovne grupe autobusera, malih prijevoznika, turističkih vodiča, hotelijera i putničkih agencija uputili su dopis gradonačelniku Andru Vlahušiću vezano za naknade za prekomjernu uporabu gradskug prometnica.

– Našim dopisom od 20. kolovoza 2012. tražili smo sastanak sa vama u svezi vašeg „Zaključka“ od 20. srpnja 2012.  na temu „Naknade za prekomjernu uporabu gradskih prometnica“. Predstavnici udruge agencija, malih prijevoznika i udruge autobusera, nazočili su sastanku s vama 27. kolovoza 2012.

Bilo je dogovoreno da će vaše službe pismenim putem dati objašnjenje po pitanju visine naplate, načina naplate, vrijeme važeće naplate, pitanje vinjeta, pitanje transfera gostiju u gradske hotele itd., itd.

Kako do današnjeg dana, a proteklo je od tada više od četiri mjeseca, nismo dobili obećana i dogovorena pisana objašnjenja, razvidno je utvrditi, da je Grad Dubrovnik odustao od predloženih mjera. Shodno tome članice naše udruge su o tome i izvijestile svoje  inozemne partnere – navodi se u pismo kojeg potpisuje Stanko Ljubić, predsjednik Strukovne grupe putničkih agencija.

 

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist