Natrag
21.2.2019 19:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sto godina nove crkve na Brgatu

26.11.2013 @ 12:24 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Vjernici Brgata Godinom sv. Ane, koja je otvorena euharistijskim slavljem koje je predvodio kardinal Vinko Puljić, slave 100 godina izgradnje nove crkve posvećene svojoj nebeskoj zaštitnici sv. Ani.

U sklopu proslave Godine sv. Ane ove prve nedjelje došašća 1. prosinca u 10.30 sati euharistijsko slavlje u crkvi sv. Ane na Brgatu predvodit će mons. dr. Želimir Puljić, nadbiskup zadarski i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije.

Liturgijsko pjevanje pod misom će uzveličati janjevačka klapa "Zvono" iz Kistanja, koja djeluje već 12 godina njegujući ne samo bogate klapske hrvatke pjesme nego sakralnu crkvenu baštinu.

– Ovim putemo pozivamo sve da dođu na misu i svojom prisutnošću uzveličaju s vjernicima Brgata proslavu Godine sv. Ane kao i početak najljepšeg liturgijskog vremena došašća koje nas uvodi u proslavu Otajstva Utjelovljenja Sina Božjega kojega slavimo na Božić – pozivaju iz župnog ureda Brgat.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana