DuList IN

Što donosi ‘Coolturno’ ljeto u Mokošici?

Što donosi 'Coolturno' ljeto u Mokošici?

Program koji će i ove godine pokušati privući, zabaviti, razigrati i rasplesati mlade ali i one malo starije stanovnike najvećeg gradskog naselja, počinje u srijedu, 15. srpnja na školskom igralištu u 19 sati. “Igre po naški” naziv je programa kojim započinje ovogodišnje Coolturno ljeto u Mokošici u organizaciji Kinematografa Dubrovnik i Grada Dubrovnika.

Novi kolaž zabavnih igara namijenjen je mladima od 8 do 12 godina. S obzirom da je broj natjecatelja ograničen, organizatori pozivaju sve zainteresirane da dođu sat prije početka i prijave se za natjecanje, a oni koji to ne uspiju vjerujemo da će biti prava podrška s tribina.
Kolaž događanja Coolturnog ljeta nastavlja se radionicama, predstavama, koncertom i završava petodnevnim filmskim programom.
Tako će se do kraja kolovoza održati još jedne Igre, eko radionica, predstava “Pjerin” u izvedbi Ljetne kazališne radionice “Play Držić” koju i ove godine vode glumci Nerma Kreso Kavain i Darko Kavain koji će u Mokošici održati i trodnevnu kazališnu radionicu s pričom “Ribar palunko i njegova žena” .
Glazbenu večer za mlade priredit će bendovi “Embassy 516 & Neverin”, a Coolturno ljeto u Mokošici i ove godine će prikazivati filmski program za sve generacije.
Ulaz na sva događanje je slobodan , a vi samo trebate doći i zabaviti se na drugom izdanju „Coolturnog ljeta“ – Mokošica 2015.

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist