Natrag
25.6.2018 01:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

STIŽU NAM ŠTRUMPFOVI Zanimljiva predstava u izvedbi kazališta Dječji Grad

12.3.2017 @ 16:36 Dulist dulist IN

Podijelite:

Dječja predstava ‘Tajne Lumenove knjižnice’ u organizaciji dubrovačke Udruge ‘Sport i Zabava’ održat će se u nedjelju, 26. ožujka, s početkom u 11h u Hotelu Rixos Libertas.

Edukativna i zabavna predstava ‘Tajne Lumenove knjižice’ jedna je od najpopularnijih izvedbi s maskotama u produkciji kazališta i zabavnog centra Dječji Grad iz Zagreba. U predstavi Štrumpf Lumen otkriva svojim novim prijateljima, mališanima brojne tajne o Štrumpfovima i Gargamelu, a tijekom izvedbe i sami mališani postaju dijelom ove priče te imaju priliku pomoći Papa Štrumpfu da ozdravi, pokažu Hrgi koliko su snažni, probude Pospanca… Na kraju priče dolazi i strašni Gargamel koji pokušava uloviti Štrumpfove.

Organizator događanja, udruga ‘Sport i Zabava’, bavi se za promicanjem kvalitete življenja i osmišljavanjem aktivnosti za provođenje slobodnog vremena djece, mladih i obitelji, a s ovim gostovanjem želi omogućiti vama i vašim mališanima sjajan dan, gdje zajednički možete uživati u nečem novom i zanimljivom, te pružiti djeci nove doživljaje koje će još dugo pamtiti s uživanjem.

Ulaznice po cijeni od 60 do 90 kuna mogu se kupiti u Hotelu Rixos Libertas. Na facebook stranici Dječjeg Grada u tijeku je i nagradna igra gdje možete osvojiti ulaznice.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana