Kultura

STIŽU ‘KAUBOJI’ U goste dolazi najpoznatija predstava Teatra Exit

‘Kauboji’ dolaze u grad, ali umjesto pištolja nose puno smijeha za pasom!

Kultna predstava Teatra Exit gostuje u Dubrovniku 10. i 11. siječnja u organizaciji Kazališta Marina Držića i županijskog radija Soundset Ragusa.

Komedija autora i redatelja Saše Anočića odigrat će se povodom Međunarodnog Dana smijeha 2016. Predstava “Kauboji” postavljena je na scenu 2008. godine, a do danas su sve izvedbe prodane mjesecima unaprijed. Niz nagrada i priznanja potvrdili su vrijednost koju donosi vanserijski komad s manirima najklasičnijeg mjuzikla. Nesvakidašnja kazališna predstava svojim pristupom prati i zadržava estetiku po kojoj je Teatar Exit poznat.

Igraju: Živko Anočić / Damir Klemenić, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Krunoslav Klabučar, Rakan Rushaidat, Radovan Ruždjak, Ivana Rushaidat.

“Kauboji” igraju u Kazalištu Marina Držića 10. i 11. siječnja 2016. s početkom u 19 sati. Ulaznice po cijeni od 150kn možete kupiti na blagajni KMD-a od 4. siječnja 2016..

Tel. 321 088, e-mail. kmd.blagajna@gmail.com

Pročitajte još

KONCERT NAKON DESET GODINA Švedski zbor Romeo i Julija nagrađen velikim pljeskom!

Dulist

U Zavičajnom muzeju strani studenti restauriraju konavosku kulturnu baštinu

Dulist

Renomirani švedski zbor Romeo i Julija u Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija