Sport

STIŽU FRANCUZI ‘Mini vatreni’ u Gospinom polju love Euro!

STIŽU FRANCUZI 'Mini vatreni' u Gospinom polju love Euro!

Dvorana Gospino polje u Dubrovniku će u utorak, 26. rujna od 19 sati biti domaćin uzvratne utakmice dodatnih kvalifikacija za Euro 2018. između reprezentacija Hrvatske i Francuske.

Prva utakmica igrala se u Orchiesu, a nakon velike borbe rezultat je bio 1:1. Francuzi su poveli nakon sedam minuta igre, a Hrvatska je preko Jelovčića izjednačila u 34. minuti.

S obzirom da je ovo odlučujuća utakmica za plasman na EP u Sloveniji, a sukladno tome da dvorana Gospino polje ima mali kapacitet, sigurno je da će se tražiti karta više. Svi ljubitelji futsala svoje vrijedne papiriće mogu kupiti od petka, 22. rujna na sljedećim prodajnim mjestima:

– Caffe bar Time out (Iva Vojnovića 23, Lapad)
– Caffe bar Kiss (Ulica od Izvora 80, Nova Mokošica)
– Caffe bar AS (Beroje 51, Čilipi)

Ulaznice se mogu kupiti i na dan utakmice na blagajni dvorane ‘Gospino polje’, a prodaja je ograničena sukladno kapacitetu dvorane.

Istaknimo, uz domaćina Sloveniju, izravni su plasman već osigurale reprezentacije Italije, Azerbajdžana, Ukrajine, Portugala, Kazahstana, Rusije i branitelja naslova Španjolske. Završni turnir na rasporedu je od 30. siječnja do 10. veljače 2018. godine u ljubljanskoj Areni Stožice.

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist