Sport

STIŽU BROĐANI “Sve osim pobjede je ravno katastrofi!”

STIŽU BROĐANI “Sve osim pobjede je ravno katastrofi!”

U sklopu 16. kola 1. Hrvatske malonogometne lige malonogometaši Squarea dočekuju Brod 035., fenjeraša prvoligaške karavane.

Slavonski prvoligaš u Dubrovnik stiže nakon senzacije, pobjede nad viceprvakom Hrvatske, Novim Vremenom iz Makarske 5:4. Bodovi iz prošlog kola uvelike su doprinjeli plasmanu odnosno priključku s ostalim momčadima. Iako je Brod 035. fenjeraš, 13 osvojenih bodova ima i Vrgorac, čak pet momčadi poviše je u razmaku od samo pet bodova (petoplasirani Alumnus ima 19)!

Nema sumnje da će gosti večeras u Dubrovniku pokušati pomrsiti račune Squareu koji s druge strane lovi pobjedu za potvrdu četvrtog mjesta.
– Nas u ovoj utakmici ne zanima ništa drugo osim pobjede, sve ostalo, bod ili čak poraz, za nas je ravan katastrofi. Znamo da se Brod 035. ‘čupa’ iz utakmice u utakmicu, čak su prošlo kolo nadigrali Makarsku na svom terenu, no i nama je s druge strane pobjeda neophodna za toliko željeni play off – rekao je trener Squarea Marinko Mavrović.

Square je u prošlom kolu poražen od Marofa 6:2, no taj poraz nije puno utjecao na plasman. Vrijedi istaknuti kako Marinko Mavrović za utakmicu u Marof nije mogao računati na Tomislava Bevandu i Antu Daničića. Bevanda je izostao zbog ozljede, a Daničić zbog kartona, no oba će večeras biti u sastavu što će uvelike doprinjeti igri Squarea. Uz povratak ovog vrlo važnog dvojca vrijedi spomenuti i povratak Zorana Primića među vratnice jedinog dubrovačkog prvoligaša.

– Dočekujemo Slavonski Brod, momčad od koje smo poraženi u prvom dijelu sezone na njihovom parketu 5:2 . Upravo iz tog razloga tražimo pobjedu i na neki način osvetu za taj poraz. To je njima utakmica za spas u prvenstvu, a nama utakmica koja nam znači dosta za što bolji plasman u play off-u. Ovim putem pozivam sve navijače da nam svojom podrškom pomognu u toj namjeri da dođemo do sva tri boda – riječi su Tomislava Bevande.

Utakmica se igra u dvorani Gospino polje s početkom od 19 sati. Ulaznice se mogu kupiti sat vremena prije početka utakmice na ulazu u dvoranu, žene i djeca do 14 godina imaju besplatan ulaz.

 

Izvor: MNK Square

Pročitajte još

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist