Grad

STIŽU AMERIČKI ČASNICI U nedjelju ujutro posebna regulacija na dijelu Ulice Frana Supila

Zbog organizacije programa posjeta predstavnika udruge bivših i počasnih časnika američke vojske iz Bostona, AHAC (Ancient & Honorable Artillery Company) u nedjelju, 6. listopada, u vremenu od 9:30 do 10:00 sati, a u trajanju od 15 minuta bit će zatvoren za promet svih vozila dio Ulice Frana Supila na dijelu između hotela Excelsior i Vrata od Ploča, javljaju iz Gradske uprave.

U službi organizacije istog programa, istog dana, u nedjelju, 6. listopada, dopušta se prometovanje mini bus vozilima na dijelu nerazvrstane ceste Bosanka – tvrđava Imperijal, Srđ.

Radi omogućavanja sigurnog odvijanja prometa postavit će se privremena prometna signalizacija na dijelu Ulice Frana Supila.

Prometnu suglasnost izdao je Upravni odjel za promet Grada Dubrovnika rješavajući po zahtjevu tvrtke Dubrovnik Travel d.o.o., organizatora događanja.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

DUBROVAČKE TELEFONSKE GOVORNICE Digneš slušalicu, a s druge strane nema ‘tuu tuu’

Mia Njavro Banić

SJEĆANJE NA ĐELA Ugledni glazbenici zapjevali antologijsku pjesmu velikog maestra

Dulist

BRAVO! Dubrovački klasičari drugi na listi najboljih na maturi iz hrvatskog jezika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija