Sport

STIŽE RED BULL SIDRUN Dubrovčani idu po četvrtu pobjedu

STIŽE RED BULL SIDRUN Dubrovčani idu po četvrtu pobjedu

Prije tri godine vaterpolo koncept 3 na 3 u kojem utakmice traju najviše po 10 minuta napravio je svoju prvu turneju po obali Jadrana, posjetivši, naravno, kolijevku vaterpola – Dubrovnik, a u njemu je održano i prvo veliko finale turnira. Red Bull Sidrun u prve je tri godine obišao nekoliko hrvatskih obalnih gradova i okupio nekoliko stotina vaterpolista amatera, koji su se borili za naslov prvaka ovog dinamičnog vaterpolo turnira, no sva tri puta trofej je otišao u ruke Dubrovčana.

Ove godine turnir je ponovno spreman za svoju četvrtu po redu turneju, a dubrovačke Danče ugostit će ga 23. kolovoza. Nakon apsolutne vladavine Dubrovčana u ovom turniru, pitanje je hoće li četvrtu godinu netko uspjeti odnijeti trofej iz Dubrovnika ili će grad sv. Vlaha i dalje držati titulu najmoćnijeg vaterpolo grada, ističu organizatori.

Red Bull Sidrun u ovoj sezoni obići će Volosko, Dubrovnik, Split i Šibenik, a veliko finale pobjedničkih ekipa iz kvalifikacija, kao i stranih ekipa održat će se 3. rujna u Šibeniku.

Sve informacije o turniru, kao i prijave, za koje je ostalo još malo vremena dostupne su OVDJE.

Kalendar:
21. kolovoza – Volosko
23. kolovoza – Dubrovnik
24. kolovoza – Split
2. rujna – Šibenik
3. rujna – Šibenik FINALE

Pročitajte još

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist