Natrag
22.2.2019 01:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

Stiže Prometna jedinica mladeži

28.6.2013 @ 12:05 Ana Prohaska Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

Povodom ustrojavanja i angažiranja pripadnika Prometne jedinice mladeži danas, 28. lipnja u  Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj upriličena je dodjela iskaznica ovogodišnjim pripadnicima.

Dodjeli su prisustvovali Željko Raguž, zamjenik gradonačelnika, Milan Perić, pročelnik upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more,  Nikola Nalbani, voditelj Službe policije, Mato Bender, voditelj Odjela za sigurnost cestovnog prometa i policijski službenik za prometnu preventivu, Denis Pavela.

Iskaznice je pripadnicima podijelio voditelj Službe policije Nikola Nalbani, te naglasio kako pripadnici Prometne jedinice, osim osnovnog zadatka edukativnog značaja na promociju pozitivnog ponašanja u cestovnom prometu i preventivnog djelovanja na sigurnost cestovnog prometa, postaju i sastavni dio turističke promidžbe Grada Dubrovnika.

Zamjenik gradonačelnika Željko Raguž i pročelnik Milan Perić čestitali su pripadnicima, zaželjeli  im puno uspjeha i sreće u daljnjem radu te istaknuli da su oni od danas turistički ambasadori Grada Dubrovnika.

Prometna jedinica mladeži Dubrovnik ima 10 pripadnika koji će tijekom mjeseca srpnja i kolovoza regulirati promet na gradskim raskrižjima, a sa radom počinju od 1. srpnja.

Nadamo se da će njihov rad biti prihvaćen od strane svih sudionika u prometu od kojih očekujemo korektan odnos – istaknuli su iz Policije.
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana