DuList IN

Stiže legenda Željko Bebek!

Stiže legenda Željko Bebek!

Legenda ex yu scene, pjevač nekad najpopularnije grupe na ovim prostorima Bijelog Dugmeta, dolazi 16. studenog nakon dugo vremena u Dubrovnik sa svojim pratećim bandom, sa kojim će za dubrovačku publiku svirati nove hitove, te opus Bijelog Dugmeta.

Poznato je da Bebek ima široku paletu hitova te generacijski i stilski vuče veliki dio publike, a njegova popularnost u zadnjih godinu dana dosegla je vrhunac, što potvrđuju puni koncertni prostori širom regije. Tijekom gotovo 40 godina duge karijere publici je priuštio nezaboravne koncerte i pjesme, koje i dan danas pjevaju mladi koji se nisu u to doba ni rodili. Danas iza sebe ima sjajnu karijeru frontmena najjačeg rock benda svih vremena, ali i zavidnu samostalnu karijeru . Njegov CD “Kad poljubac pomiješaš sa vinom” čekao se punih 12 godina, te ga mnogi smatraju najboljim u njegovoj solo karijeri.

Pjesme Gdje sam bio, Kaldrma, Dernek i Začarni krug s novog albuma su u kratkom roku postale pravi hitovi.

Osim pjesama s njegovog novog albuma, pjevat će i svoje najveće hitove poput Tijane – Dabogda te voda odnijela – Laku noć, svirači – Šta će ti biti – Oprosti mi što te volim – I bog je od nas digao ruke – Il' me ženi, il' tamburu kupi – Kako došlo, tako prošlo – Čaša otrova – Da zna zora – Šta je meni ovo trebalo, a i nezaboravne hitove Bijelog Dugmeta.

Cijene ulaznica su 50 kuna pretprodaja, na ulazu 80 kuna, VIP 120 kuna.

 

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist