Zanimljivosti

Stipendije ACMT-a preko 2.5 milijuna kuna

Natječaj za dodjelu stipendija američke visoke škole za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) traje do 15. veljače, a fond stipendija iznosi više od 2,5 milijuna kuna.

 Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Dosad je zaprimljena 641 prijava.

Stipendije su nepovratna novčana sredstva iskoristiva za upis na Američku visoku školu za menadžment i tehnologiju, u 2013./2014. akademsku godinu, na stručne preddiplomske studije: Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik, Zagreb). Stipendija se odobrava za sve četiri akademske godine, a pokriva od 10 do 50 posto troškova školarine. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća (uspjeh u srednjoj školi), financijske potrebe kandidata te motivacija za studiranjem.

Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2013. Kandidati čije se prijave zaprime nakon 15. veljače, bit će razmotreni u slučaju da sva financijska sredstva nisu dodijeljena.

– Za stipendije RIT/ACMT-a postoji jako velik interes. Dosad se na aktualni Natječaj za stipendije prijavio 641 kandidat. Interes je najveći za smjer Međunarodno poslovanje, za koji smo zaprimili 351 prijavu, slijede ga smjer Informacijske tehnologije s 207 prijava te Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima s 83 prijave – istaknuo je Don Hudspeth, predsjednik i dekan RIT/ACMT-a.

Ukoilko želite više informacija, obratite se Odjelu marketinških komunikacija na brojeve  + 385 (0)99 731 3650 ili + (0)1 644 1602 te na e-mail andjela@acmt.hr.
 

Pročitajte još

‘IMAJ ZA DRUGE’ Humanitarni prikla party u Župi, sav prihod namijenjen obitelji u potrebi!

Dulist

Učenici OŠ Cavtat ugostili dubrovačke branitelje

Dulist

PARLAONICA NA KAMPUSU Srednjoškolci debatirali o ovisnosti o internetu

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija