Aktualno

Stigla četiri MAN-a, dva se pokvarila u putu

Šest novih gradskih niskopadnih MAN-ova trebalo je stići u Libertasovu Remizu. No, dva su se MAN-a pokvarila na putu od Zagreba prema Dubrovniku. Naime,  jedan je ostao u Zadru, a drugi u Dugopolju, tako da su stigle samo  4 prinove.

 

Tu informaciju potvrdio nam je direktor Libertasa Đuro Deranja.   

– Dva su autobusa u putu imala kvar tako da su ostali u servisu, jedan u Dugopolju, a jedan u Zadru. Bio je naš šef tehnike s njima koji zna detalje – rekao nam je direktor Deranja.

Šef tehnike u Libertasu Mario Japunčić rekao nam je kako su autobusi vozili iz Poljske do Zagreba.

– Na putu iz Zagreba prema Dubrovnika ta dva autobusa su jednostavno stala, odnosno dijagnosticiran im je kvar. Na instrument tabli se pojavila greška i autobusi su se morali zaustaviti. Odmah smo kontaktirali matični servis u Zagrebu i oni su uputili svoje ljude, i ta dva autobusa su prebacili u najbliže servise, jedan u Zadar, a drugi u Dugopolje. Oni sada rade na dijagnosticiranju kvara. S obzirom da su to nova vozila, sva nova vozila mogu imati neke početne greške koje nastanu prilikom montaže strojeva , ali pretpostavljam da će se to vrlo brzo riješiti.  Pošto su pod garancijom, isporučitelj je dužan za svaku grešku koja se pojavi u tom jamstvenom roku otkloniti  je, naravno o svom trošlu – zaključio je Japunčić.
 

Pročitajte još

LJETO U VALAMARU Night at the Oscars i animirani filmovi u Parku Maslinata

Dulist

VLADA POPUSTILA Sutra odluka o povećanju kvote za strane radnike

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista

Dulist