Natrag
16.2.2019 21:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Steve Russo u Art radionici Lazareti

30.12.2013 @ 14:17 Mia Njavro Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Udruga za razvoj civilnog društva 'Bonsai' i udruga 'Hvala što postojiš' pozivaju na predavanje Steve Russo-a, talijanskog predavača i autora koje će se održati  u petak 3. siječnja, s početkom u 17.30 sati u Art radionici Lazareti.

Steve Russo je neovisni istraživač univerzalne duhovnosti, ljudskog potencijala i tzv 'principa nove misli', s 12 godina iskustva u podučavanju i javnom predavanju. Russo je ujedno i organizator različitih međunarodnih seminara, radionica i predavanja, a Dubrovčani će, između ostalog, kroz ovo predavanje saznati  koje dvije emocije potiču sve ljudske aktivnosti i  koje su najčešće prepreke u postizanju mira, radosti i blagostanja.

Predavač poručuje da se raduje predavanju u Dubrovniku i susretu s ljudima koji su odlučili, kako on to kaže, otvoriti svoje srce i osloboditi svoj um od lažnih uvjerenja koje ugnjetavaju naš svijet već previše dugo vremena.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana