DuList IN

STAR WARS Je li Carrie Fisher posljednje scene snimala upravo u Dubrovniku?

STAR WARS Je li Carrie Fisher posljednje scene snimala upravo u Dubrovniku?

Kada se u ožujku ove godine počeo snimati osmi nastavak sage ‘Star Wars’, brojne popratne informacije, često i neprovjerene, počele su kružiti Internetom.

U svakom sjučaju ‘Space Bears’ podigao je iznimno mnogo medijske prašine, kako u Dubrovinku i Hrvatskoj, tako i diljem svijeta.

Tako su se počela spominjati velika imena filmske industrije, kao što su redatelj Rian Johnson te glumci Daisy Ridley kao Rey, John Boyega kao Finn, Mark Hamill kao legendarni Luke Skywalker, Domhnall Gleeson kao General Hux, Oscar Isaac kao Poe Dameron, Adam Driver kao Kylo Ren, Gwendoline Christie kao Captain Phasma, ali i jedno veliko glumačko ime koje nas je jučer napustilo – Princess Leia, odnosno glumica koja je možda i najviše proslavila ovu svemirsku sagu – Carrie Fisher.

Glasine su dodatno pojačane slikom koju je na Twitter profil Carrie Fisher u ožujku ove godine postavio Michael Kaplan, dizajner kostima za sagu, baš u vrijeme snimanja u Dubrovniku.

Iako Carrie Fisher nikad nije ‘službeno’ viđena u Dubrovniku, upravo scena koju je naš fotograf Zvonimir Pandža snimio u ožujku, a koja prikazuje scenu pogreba, je ona u kojoj se Princess Leia navodno pojavljuje. I tako ćemo ovu veliku glumicu posljednji put gledati na velikim ekranima u svibnju 2017. godine, kada izlazi osmi nastavak Star Warsa.

 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist