Aktualno

Stanovnici upozoravaju: Nemamo gdje leći!

Stanovnici upozoravaju: Nemamo gdje leći!

Naša akcija kojom pomažemo u rješavanju komunalnih problema u našem Gradu sve više privlači pažnju naših sugrađana, pa nas često kontaktiraju vezano za komunalne probleme u njihovom susjedstvu.

Ovoga puta javila nam se jedna naša sugrađanka, koja nam se požalila na uređenje kupališta Gjivović.
Prema njenim riječima skalini do plaže su zarasli u zelenilo, a samo kupalište je izrovano, pa stanovnici Svetog Jakova i Zlatnog potoka, kako ističe, nemaju gdje pružiti šugamane.

-Put odnosno skale koje su napravljene, su zarasle i tuda se ne može prolaziti, a to bi netko trebao čistiti. Plaža je erozirana od mora, svugdje su rupe i nema se gdje leći. Tu bi ipak trebalo baciti malo cimenta. Prije smo imali kotar pa se to uređivalo, a sada to više nitko ne obada. Stoga sam vam se javila kako bih u ime svi stanovnika Zlatnog potoka upozorila na ovaj problem- rekla nam je dodavši kako se građani nemaju kome obratiti:

-A kad se obratite svatko će vam reći da zovete nekoga drugoga- zaključila je.
Kako bismo provjerili o čemu je riječ, za ovaj broj duLista posjetili smo Gjivoviće, i naravno zatekli upravo onakvo stanje kakvo nam je opisala naša sugrađanka.

Skale do Gjivovića zarasle u travu i korov, na putu do mora odložene metalne ograde, a samo kupalište u rupama, a plaža puna smeća i sasvim zapuštena. A turistička sezona je blizu. Uzmemo li u obzir samo Gjivoviće, te uređenost naših ulaza u Grad o čemu smo pisali u prošlom broju duLista, te stanje naših gradskih prometnica, koje su sve samo ne asfaltirane, možemo se samo nadati da će naši turisti zatvoriti jedno oko, te da nam neće zamjeriti ono što se ne može tek tako ne primijetiti.

Pišite nam!
 
Ukoliko i Vi imate sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, slobodno nam pišite na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/ 350 – 670, rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

 

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist