Aktualno

Stanica za tehnički pregled ima važnu obavijest za sve vozače

Od 11. svibnja 2020. godine mijenja se radno vrijeme stanice za tehnički pregled vozila Euro Dubrovnik II na adresi Od svetog Mihajla 3, Dubrovnik. STP Euro Dubrovnik II, radit će od 7 do 20 sati od ponedjeljka do petka sa strankama. Pauza za dezinfekciju objekta je od 13 do 14 sati, a u tom vremenu stranke ne smiju boraviti u prostoru STP. Radno vrijeme subotom je od 7 do 13. 30 sati.

Također, u nastavku prenosimo i upute Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Prilikom dolaska na STP,  zaposlenici vrše provjeru postojanja mjera samoizolacije. Po završetku prijave postupka tehničkog pregleda stranke čekaju pored vozila sa spuštenim prozorima. Određena je stroga mjera socijalnog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje dva metra u zatvorenom prostoru i izvan njega. Osigurano je mjesto s dezinfekcijskim sredstvom za ruke u prostoru STP -a za korisnike usluga. U objekt stanice za tehnički pregled istovremeno ulazi samo onoliko stranaka koliko ima slobodnih referenata ili djelatnika osiguranja koji ih mogu primiti – istaknuli su iz ove stanice za tehnički pregled.

Pročitajte još

UOČI TEMATSKE SJEDNICE ŽUPANIJE Uršić: ‘CGO Lučino razdolje je znanstveno-ekološka sramota!’

Dulist

VJEŽBA U KOMOLCU Vatrogasci i djelatnici ACI marine gasili požar na jedrilici

Dulist

‘BRAVO, NEVIO! Uz pohvalnicu završio i drugi razred

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija