DuList IN

Sretan 20. rođendan Manjguri!

Manjgura d.o.o., agencija za odnose s javnošću, koju je osnovao dubrovački PR stručnjak Krešimir Macan, slavi svoj 20. rođendan. 

– Manjgura više nije mala curica i slavi svoj okrugli 20. rođendan – poručili su iz agencije koja pokriva sve vrste komunikacijskih usluga još od spomenutih početaka kada je pojam PR-a bio još daleka, nepoznata, strana riječ, kako kažu.

Posebno područje interesa tvrtke je krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i novi mediji. Osnivač i generalni direktor Krešimir Macan ugledni je hrvatski PR stručnjak specijaliziran za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i nove društvene medije. Odnosima s javnošću se bavi od 1991. godine kada je tijekom Domovinskog rata obnašao dužnost tajnika Ministarstva informiranja RH i kasnije načelnika Odjela za informiranje MVP-a. Sudjelovao je kao autor i član tima u brojnim promotivnim i PR kampanjama. Član je Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), Chartered Institute of Public Relations (CIPR) i Europskog udruženja političkih komunikatora (EAPC).

Ovim putem od srca čestitamo svim djelatnicama i djelatnicima Manjgure!

 

Pročitajte još

‘NEK’ TI KUŠIN BUDE STINA’ Izmorila ga žega pa se ‘zavukao’ pod Sponzu i odspavao

Dulist

NIZOZEMSKI ‘RAZBIJAČ’ Alistair Overeem uživa u Dubrovniku

Dulist

NEDJELJA U GRADU Najljepši je đir Stradunom!

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija