Natrag
18.7.2018 04:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

Sretan 20. rođendan Manjguri!

21.11.2017 @ 20:23 Dulist dulist IN
8;8

Podijelite:

Manjgura d.o.o., agencija za odnose s javnošću, koju je osnovao dubrovački PR stručnjak Krešimir Macan, slavi svoj 20. rođendan. 

– Manjgura više nije mala curica i slavi svoj okrugli 20. rođendan – poručili su iz agencije koja pokriva sve vrste komunikacijskih usluga još od spomenutih početaka kada je pojam PR-a bio još daleka, nepoznata, strana riječ, kako kažu.

Posebno područje interesa tvrtke je krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i novi mediji. Osnivač i generalni direktor Krešimir Macan ugledni je hrvatski PR stručnjak specijaliziran za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i nove društvene medije. Odnosima s javnošću se bavi od 1991. godine kada je tijekom Domovinskog rata obnašao dužnost tajnika Ministarstva informiranja RH i kasnije načelnika Odjela za informiranje MVP-a. Sudjelovao je kao autor i član tima u brojnim promotivnim i PR kampanjama. Član je Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), Chartered Institute of Public Relations (CIPR) i Europskog udruženja političkih komunikatora (EAPC).

Ovim putem od srca čestitamo svim djelatnicama i djelatnicima Manjgure!

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana