Vaše vijesti

Srebro za NKNA Libertas na Sportskim igrama mladih

Srebro za NKNA Libertas na Sportskim igrama mladih

Nakon što su na županijskoj završnici Sportskih igara mladih u kategoriji mlađih pionira izborili prvo mjesto i tako stekli pravo da svoju županiju predstavljaju na završnici igara u Splitu mladi nogometaši NK Nogometne Akademije Libertas u potpunosti su opravdali sva očekivanja.

U Splitu u vojnom kompleksu Lora od 16. do 18. kolovoza održana je završnica Sportskih Igara Mladih 2012. u kojoj su sudjelovali pobjednici iz dvadeset županija i Grada Zagreba. Igralo se po kup sistemu, na terenima za mali nogomet, a ekipe su sačinjavala pet igrača i vratar.

NKNA Libertas je pobjedila predstavnike Vukovarsko-srijemske županije, ŠN Baranja, zatim predstavnika Požeško-slavonske županije, ŠN Pakrac, nakon njih i predstavnike Splitsko-dalmatinske županije, RNK Split, da bi u polufinalu bili bolji i od predstavnika Brodsko-posavske županije, NK Slobodnica.

Potrošeni teškim susretima u finalu su nastupili sa četiri povrijeđena igrača i to je bilo ključno u porazu od Šibensko-kninske županije, NK Šibenika, ali svejedno veselje i pjesma je mogla započeti jer srebro kreće prema Dubrovačko-neretvanskoj županiji, Dubrovniku i našoj Mokošici.

Još jednom su ovi nadareni dječaci pokazali svima da se i bez pravih uvjeta za sportski rad, ali s velikim entuzijazmom njihovih trenera, voditelja i roditelja mogu napraviti odlični rezultati na ponos našoj županiji i našem gradu.

Svi koji nam se žele pridružiti dobrodošli su, informacije o upisima su svaki radni dan od 16 sati na telefon 098 531 577.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist