Zanimljivosti

SRĐEVCI PREDLAŽU WC papir ‘Respect the City’ riješit će najezdu bankomata na Stradunu

SRĐEVCI PREDLAŽU WC papir 'Respect the City' riješit će najezdu bankomata na Stradunu

Đuro Capor, koordinator Inicijative Srđ je naš, predstavio je ovog utorka autohtoni dubrovački proizvod, četveroslojni WC papir ‘Respect the City’ koji će, kako je rekao, riješiti sve probleme Grada. Zapravo je ismijao jučerašnji poziv predsjednika Gradskog vijeća Marka Potrebice na bojkot proizvoda tvrtke ‘Teta Violeta’ ‘dok se izgled izloga i vrata mjennjačnice, koju je Petar Ćorluka dao u najam, ne vrati u prvobitno stanje, a navedeni prostor privede svrsi dostojnoj značaja i ugleda našega Straduna’.
-Podržavajući bojkot proizvoda Tete Violete na koji je jučer točno na polovici mandata ove gradske uprave javno pozvao predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica pozvali smo vas danas da vam prezentiramo rješenje za problem najezde bankomata na Stradunu, a i rješenje problema zaposlenika gradske uprave koji su danas započeli s bojkotom proizvoda – rekao je Capor te dodao kako je proizvod namijenjen kako gradskoj upravi i zapolsneicima tako i svekolikom građanstvu jer prema riječima dogradonačelnice Jelke Tepšić svi trebamo biti dio projekta Respect the City.
-S ovim proizvodom na jedan suptilan način možemo približiti poruku Respect the City milijunima naših gosta i posjetitelja. Ovaj proizvod je pokazatelj kako odgovorni građani slijede vrijedne inicijative naše gradske uprave te kako pozitivno reagiraju na projekt Respect the City. Ne odustajući od slogana kupujmo hrvatsko nismo spremni okrenuti se stranim proizvođačima i stoga nudimo naš autentični i autohtoni Respect the City proizvod do ispunjenja svih zahtjeva konzervatorskog odjela – zaključio je Capor.

Pročitajte još

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1922. U Pragu umro Vlaho Bukovac

Dulist