Politika

SRĐEVCI PITAJU: ‘Jeste li spremni zaboravit okus malostonskih kamenica i mušula?’

SRĐEVCI PITAJU: 'Jeste li spremni zaboravit okus malostonskih kamenica i mušula?'

Iz KLGB Srđ je Grad priopćenjem su se osvrnuli na nastalu situaciju oko kamenica u Malostonskom zaljevu u kojima je utvrđena prisutnost NORO virusa. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

NE MOŽE SE SJEDATI NA DVIJE STOLICE
-I dok još čekamo nalaze koji će nam objasniti kako je moglo doći do fekalnog onečišćenja Malostonskog zaljeva koje za svoje posljedice ima i prisustvo virusa kod kamenica i mušula kao prirodnih filtratora, postaje sasvim jasno da koncept suživota turističkih apartmana i školjkarstva, na svjetski prepoznatljivoj razini, već sad, prije apartmanske izgradnje doživljava svoj žalostan – krah.

Kad ovome pridodamo i idiotski plan odlagališta otpada u Lučevom razdolju koje je dokazano povezano s Malostonskim zaljevom, onda je već sad jasno da naša malostonska kamenica, kao dobitnik europske oznake kvalitete proizvoda, s ovom generacijom završava svoj višetisućljetni put.

Kao i više puta do sada pokazalo se da je kombinacija neupučenog puka i bezvrijednih političara kombinacija protiv koje se ne može boriti obrazovaniji dio pučanstva, a napose onaj koji je po ovom pitanjima, kao struka, jedina meritorna za ispravnu prosudbu. Zar je moguće da prvo trebamo sve izgubiti da bi nam se otvorile oči?!

Ne može se poštovani Stonjani sjedati na dvije stolice, ne možete Župane biti toliko kratkovidni.

Jeste li spremni zaboravit izvorni okus malostonskih kamenica i mušula? – pitaju u priopćenju Srđevci.

Pročitajte još

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist