Aktualno

Srđan Gavranić imenovan predsjednikom Trgovačkog suda u Dubrovniku

Srđan Gavranić službeno je imenovan predsjednikom Trgovačkog suda u Dubrovniku na mandat od četiri godine.

-U četvrtak je održana sjednica Državnog sudbenog vijeća i između ostalih predsjednika, mene su imenovali za Trgovački sud u Dubrovniku ispred kandidatkinje Katarine Franković. Do sada sam najprije rješenjem ministra bio imenovan za suca ovlaštenog za obavljanje poslova sudske uprave Trgovačkog suda u Dubrovniku u osnivanju u kolovozu prošle godine, a potom od 1. siječnja 2019. sucem ovlaštenim za poslove sudske uprave u Trgovačkom sudu u Dubrovniku po njegovom povratku u Grad – istaknuo je za DuList Gavranić.

Podsjetimo, Trgovački sud u Dubrovniku bio je ukinut 31. prosinca 2010. te prebačen u Split. U Dubrovniku je djelovala Stalna služba Trgovačkog suda čiji je Gavranić bio voditelj. Ujedno, prije ukidanja Trgovačkog suda Gavranić je bio njegov posljednji predsjednik. Trgovački sud Dubrovniku je ponovno vraćen 1. siječnja 2019.

Pročitajte još

LUKAVO PRIPREMAJU TEREN Kako se zaštititi od prevaranata?

Dulist

Nuncijata dobila butigu, promet će se ‘rješavati’ obećanjima za izbore

Dulist

KRISTIĆ O SLUČAJU PEYTON Gradska uprava godinama skriva činjenice i pere ruke

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija