Natrag
23.3.2019 17:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

Srđ treba biti Park šuma!

5.1.2012 @ 11:35 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Art radionica Lazareti pozivaju sve sugrađane na proslavu 492. dana Inicijative „Srđ je naš“ u četvrtak, 5. siječnja od 19 do 24 sata u Art radionici Lazareti.

Organiziran je kulturno-zabavni program za sve generacije uz DJ Vjevericu i goste, lutrija s popularnim nagradama, druženje i dobra volja.

"Srđ je Grad i Grad je Srđ. Oni su kao dub i brštan, jedno ne možeš zamisliti bez drugoga" – poručuju iz ARL, pozivaju sve sugrađane da se priključe Inicijativi za očuvanje Srđa i Grada.

Među mnogim čestitarima Inicijativi „Srđ je naš“ valja istaknuti čestitku udruge Zeleni Forum Eko-Omblići i Zeleno Sunce.
 
Predsjednica udruge Jadranka Šimunović u čestitci je istakla kako je na nedavno održanom forumu „Zeleni izbor za održivu budućnost“ novoj ministrici okoliša i prirode Mireli Holy upućen zahtjev za proglašenje Srđa Park šumom, kao što je to Park šuma Učka u Istri.
 
– Veselimo se našoj suradnji u cilju poboljšanja stanja u okolišu i prirodi. Vjerujem da ćete podržati mnoge projekte Ministarstva u vezi problema koji spominjete u dopisu – istaknula je u svom odgovoru eko-udrugama ministrica okoliša i prirode Mirela Holy.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana