Politika

SRĐ JE GRAD Promet u kontakt zoni: Buža i Gradac bi trebali prodisati

SRĐ JE GRAD Promet u kontakt zoni: Buža i Gradac bi trebali prodisati

Kandidacijska lista grupe birača ‘Srđ je Grad’ uputila je priopćenje za medije u kojem su izvijestili o rezultatu sastanka s gradonačelnikom Frankovićem o nizu njihovih prijedloga za kvalitetniji život u kontakt zoni grada.

‘Vezano za naš zahtjev za organizaciju sastanka na kojem bi raspravili aktualne probleme vezano za promet u neposrednoj kontakt zoni povijesne jezgre, 1. lipnja smo se u uredu Gradonačelnika sastali s predstavnicima gradskih stručnih službi.

Sastanku su uz Gradonačelnika i zamjenicu Tokić prisustvovali pročelnik  UO za promet Đuro Šutalo i stručni suradnik Ivo Cvjetković, gradski vijećnici Marko Potrebica, Ljubo Nikolić i Maro Kristić te predsjednici kotarskih vijeća kotareva Grad i Ploče, Marin Krstulović i Srđan Obad. Predsjednica kotara Pile Kono, Katarina Doršner je bila odsutna zbog ranije planiranih obaveza.

Analiziran je popis najčešćih problema kako ih vide građani te izneseni prijedlozi kratkoročnih rješenja. O svim problemima i prijedlozima očitovali su se Gradonačelnik i suradnici, te je dogovoreno da će se neke predložene mjere pisano obrazložiti te nastaviti razgovore oko provedbe predloženih rješenja u petak 15. lipnja.

Sažetak stavova gradske uprave po predloženim kratkoročnim mjerama nalazi se ovdje.’

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist