Sport

Square večeras protiv osvajača Kupa Hrvatske

Square večeras protiv osvajača Kupa Hrvatske

MNK Square večeras u Gospinom polju dočekuje osvajača ovogodišnjeg Kupa Hrvatske, u okviru 19. kola 1. Hrvatske malonogometne lige. 

Nema sumnje da će dvorana još jednom biti ispunjena do posljednjeg mjesta jer stiže MNK Uspinjača Gimka koja je preko Squarea, a kasnije i Alumnusa podigla trofej pobjednika u Slavonskom Brodu!

Ove sezone Square ima negativan omjer protiv momčadi koje s klupe vodi vrhunski stručnjak Korab Morina. U prvom dijelu sezone Uspinjača je na svom terenu slavila rezultatom 3:1, a u polufinalu Kupa, nakon što je Square imao vodstvo 3:1, uspjela se vratiti te nakon ruleta penala bila spretnija i sretnija gdje je kasnije u finalu svladala zagrebački Alumnus. Jasan je to pokazatelj da se radi o odličnoj momčadi koja ima niz mladih perspektivnih igrača koji iza sebe imaju oslonac iskusnih pojedinaca poput Renata Koturovića, Gordana Duvančića.
-Igramo ponovno protiv vrlo neugodne Uspinjače s kojom nemamo baš dobra iskustva i baš je zato ovo naša najvažnija utakmica do kraja regularnog dijela! – jasno će na prvu trener Bačić koji dodaje:

-Sad moramo pokazat karakter i kvalitetu te jednostavno odigrat muški i savladati Uspinjaču! Nemamo vremena za tugu, Kup je iza nas i formula je jednostavna: Dobre ige i pobjede te više nitko neće pitati za Kup.
Presudna će u ovom susretu biti podrška s tribina. Do kraja regularnog dijela još su samo četiri kola, a Square je na drugom mjestu, ima četiri boda više od trećeg Futsal Dinama, no lako se prednost može ‘istopiti’ ako se večeras ne igra iznad svojih mogućnosti.

– Nadam se da će nas navijači podržat jer su i sami vidjeli, bez obzira na poraz, koliko su se igrači borili za ulazak u finale Kupa. I baš zato bi pune tribine bile potvrda da radimo dobro, a mi ćemo im igrama uzvratiti na ukazanom povjerenju, zaključio je Antun Bačić uoči večeranje utakmice.

Susret 19. kola između Squarea i Uspinjače igra se u dvorani Gospino polje od 20 sati.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist