Sport

SQUARE VEČERAS IGRA ZA GABRIELU Neporaženi Alumnus mora pasti!

SQUARE VEČERAS IGRA ZA GABRIELU Neporaženi Alumnus mora pasti!

U trećem kolu 1. Hrvatske malonogometne lige naša momčad igra protiv zagrebačkog Alumnusa koji je u prva dva kola upisao – dvije pobjede. U sastavu Squarea nažalost nema vratara Zorana Primića, međutim njegovu ulogu će preuzeti Alen Turuk, a debi pred domaćom publikom imati će Jonatan Bruno Santiago!

Daleko će to biti od lagane utakmice, a svjesni su toga naš trener Antun Bačić i Ante Daničić.

– Alumnus je dobra momčadi, za razliku od našeg zadnjeg protivnika su taktički na većoj razini. Igraju presing cijelu utakmicu i bit će izrazito teško. Mi se dižemo iz treninga u trening te iz utakmice u utakmicu pa s toga očekujemo ništa manje nego tri boda! – kratak i jasan bio je naš trener Antun Bačić.

Birao je riječi o protivniku Ante Daničić, jedan od glavnih karika naše momčadi:
– Momčad koja se voli nadigravati i koja prezentiraju pravu zagrebačku školu futsala. Mislim da će bit jako zanimljiva utakmica sa žestokim tempom. Igrat će se presing s oba dvije strane, a kroz prošlih par susreta mogli smo vidjeti puno šansi i puno pogodaka pa mislim da neće biti velika razlike i u večerašnjem okršaju. Alumnus je več jedno vrijeme na okupu, imaju kvalitetnog trenera i sigurno da neće bit lagani protivnik, kazao je Daničić koji potom nastavlja:

– Mi se moramo vratit na pobjedničke staze ako želimo ostvariti zacrtane ciljeve i ako želimo pokazati da smo sazreli kao momčad. Nažalost, u prošlom kolu samo bod u Krapini, no idemo dalje, danas je nova utakmica i nova prilika za dokazivanje ispred domače publike, zaključio je.

Derbi utakmica protiv Alumnusa ima i obrise humanitarnog karaktera.

Naime, naša mlada sugrađanka Gabriela Šetka ima tumor na mozgu radi kojega je otišla na hitno zračenje u Prag gdje je očekuje protonsko zračenje koje je podijeljeno u 33 ciklusa i trajat će šest tjedana. Gabrieli i njenoj samohranoj majci Mireli HZZO pokriva put i zračenje, no ne i osnovne životne potrebe.

Upravo zbog dodatnih troškova, naša je Uprava na čelu sa Željkom Ragužom odlučila da će sav čisti prihod od prodanih ulaznica biti uplaćen na račun Gabrieline majke.

Izgovora nema – svi u dvoranu! Square utakmicu protiv Alumnusa mora dobiti, a isto tako svojim doprinosom pomozite i Gabrieli u životnoj utakmici koju će uz Božju pomoć okončati uspješno!

Square – Alumnus igraju u petak, 19. listopada s početkom u 20 sati u SD Gospino polje!

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist