Sport

Square u Zagrebu: Hoće li treća biti sretna?

MNK Square 2013./2014.

Malonogometaši dubrovačkog Squarea u sklopu 16. kola Prve hrvatske malonogometne lige gostuju u Zagrebu kod Uspinjače, momčadi koja je u prvom dijelu sezone osvojila pun plijen u Dubrovniku upisavši pobjedu 3:2.

Square je u drugom dijelu natjecanja, u četiri odigrane utakmice, upisao pobjedu u Solinu (2:3) i tri puta remizirao (Novi Marof 2:2 i kod kuće Novo Vrijeme 3:3 i Nacional 1:1). Odlični rezultati u drugom dijelu sezone Dubrovčanima su osigurali gornji dom ljestvice.

S druge strane zagrebačka Uspinjača, četiri utakmice – četiri uvjerljiva poraza. Prvo su na gostovanju u Solinu poraženi 5:0, potom kod kuće od Nacionala 4:0, a nakon toga na dva gostovanja kod Kijeva, odnosno Murtera upisali poraze 4:2 i 6:4.Treba istaknuti da je Dubrovčanima ovo treći put da igraju u Zagrebu ove sezone, u prva dva nastupa nisu bili uspješni, Nacional i Alumnus nisu dozvolili ‘letećim Gosparima’ bod(ove).

Pod vodstvom Mata Cvjetkovića i Hrvoja Šimunovića Square u Zagreb ide po još jedan pozitivan rezultat, a do bodova će zasigurno htjeti i domaćin koji je u ovom susretu kompletan. Utakmica se igra u dvorani Dom Sportova 2 od 20 sati, a očekuje se velika podrška dubrovačkih studenata iz Zagreba koji su već potvrdili svoj dolazak!

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr