Sport

SQUARE U POLUFINALU Grobnik pregažen s 5:1!

SQUARE U POLUFINALU Grobnik pregažen s 5:1!

Nije bilo dvojbe oko pobjednika treće četvrtinalne utakmice u kojoj je Square dočekao drugoligaša Grobnik iz Rijeke.

Uvjerljiva pobjeda 5:1 samo je potvrda onoga što su i svi očekivali – laganu pobjedu Squarea. No, iako je sve odrađeno bez greške, trener Mato Cvjetković je na konferenciji za medije nakon utamice naglasio:

– Izuzetno teška utakmica iz razloga što su nas svi vidjeli u polufinalu, međutim, trebalo je maksimalno ozbiljno pristupiti utakmici te tu ulogu favorita opravdat na terenu. Zadovoljan sam pristupom igrača, zalaganjem te im čestitam na pobjedi. Budući smo rano stekli osjetnu prednost, mogli smo čuvati snagu za polufinale.

Za Square su, pred više od 500 gledatelja, poentirali Micevski dva puta, Cvjetković, Vodopić i Rezo. Na utakmici je tešku ozljedu zaradio Maro Đuraš, a njegov nastup u polufinalu zbog ozljede koljena je pod znakon upitnika. Iako je trener Square već ‘naučio’ igrati bez standardnih igrača, tako će mu i u utakmici polufinala Kupa Hrvatske nedostajati Darko Rangotov, a već spomenuti Đuraš je pod znakom pitanja do početka utakmice.

– Igramo protiv lidera prvenstva i s tim je sve rečeno. Pokušat ćemo. Igrali smo ove godine protiv njih u Gospinom polju. Bilo je 1:1, provukli su se u toj utakmici, izborili bod. Mi smo slabljeni, ne igra nam Rangotov, ali imamo mi šestog igrača – naše navijače! Vjerujem kako će dvorana u subotu navečer biti puna i da će presuditi pobjednika ovog susreta! – poželio je trener Squarea.

U subotu, prva polufinalna utakmica je na rasporedu u 18.30, a sastaju se Split Tommy i Osijek Kelme, a druga polufinalna, ona između našeg Squarea i Nacionala iz Zagreba počinje u 20.30 sati. Mole se svi navijači da osiguraju svoje mjesto na vrijeme da bi se izbjegle gužve uoči samog početka utakmice.

Izvor: MNK Square

 

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr