Sport

SQUARE SE POJAČAO Upoznajte Igora Leovskog, reprezentativca iz Makedonije!

SQUARE SE POJAČAO Upoznajte Igora Leovskog, reprezentativca iz Makedonije!

Nakon što je Antun Bačić preuzeo klupu MNK Square iz jedinog dubrovačkog prvoligaša stiže obavijest o prvom pojačanju ove sezone.

Riječ je o 23-godišnjem Igoru Leovskom koji igra na poziciji napadača, a koristi se lijevom nogom. U dosadašnjoj karijeri igrao je za KMF Crna reka (2012./13.), KMF Zelezarec (2013.-2016.), a u Squarea je došao iz KMF Veles u kojem je nastupao protekle sezone.

Od zapaženijih nastupa vrijedi istaknuti da je tri puta bio prvak u dresu KMF Zelezarec, a za reprezentaciju je imao oko 40-ak nastupa. Posebno vrijedi izdvojiti da je na temelju svojih odličnih igara zaslužio pokal za najboljeg futsal igrača u Makedoniji 2016. godine.

– Mišljenja sam da je ovo za mene veliki izazov sukladno tome da mi je Square prvi klub u kojem igram van države. Drago mi je da sam odabran od strane Uprave Squarea, nadam se da neću razočarati sve navijače koji vole ovaj klub. Uvjeren sam da će uživati u mojim igrama i da ćemo zajedno ostvarivati nove uspjehe – riječi su Igora Leovskog, novog igrača ‘crveno-plavih’.

Pročitajte još

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist

BRAVO Franko Torić osvojio naslov prvaka na turniru u parastolnom tenisu

Dulist