Natrag
20.6.2018 03:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

SQUARE SE POJAČAO Upoznajte Igora Leovskog, reprezentativca iz Makedonije!

2.9.2017 @ 17:10 Dulist Sport
2;2

Podijelite:

Nakon što je Antun Bačić preuzeo klupu MNK Square iz jedinog dubrovačkog prvoligaša stiže obavijest o prvom pojačanju ove sezone.

Riječ je o 23-godišnjem Igoru Leovskom koji igra na poziciji napadača, a koristi se lijevom nogom. U dosadašnjoj karijeri igrao je za KMF Crna reka (2012./13.), KMF Zelezarec (2013.-2016.), a u Squarea je došao iz KMF Veles u kojem je nastupao protekle sezone.

Od zapaženijih nastupa vrijedi istaknuti da je tri puta bio prvak u dresu KMF Zelezarec, a za reprezentaciju je imao oko 40-ak nastupa. Posebno vrijedi izdvojiti da je na temelju svojih odličnih igara zaslužio pokal za najboljeg futsal igrača u Makedoniji 2016. godine.

– Mišljenja sam da je ovo za mene veliki izazov sukladno tome da mi je Square prvi klub u kojem igram van države. Drago mi je da sam odabran od strane Uprave Squarea, nadam se da neću razočarati sve navijače koji vole ovaj klub. Uvjeren sam da će uživati u mojim igrama i da ćemo zajedno ostvarivati nove uspjehe – riječi su Igora Leovskog, novog igrača ‘crveno-plavih’.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana