Sport

SQUARE PROTIV PRVAKA Stiže internacionalni Nacional!

SQUARE PROTIV PRVAKA Stiže internacionalni Nacional!

Matheus Kogikoski de Abreu (Brazil), Francisco Pereira Junior (Brazil), Gustavo Cardozo Soares – (Brazil), Juan Jose Puertas Bouzon (Španjolska), Andre Gaspar Da Silva Gomes – (Portugal) – svi navedeni su novi (internacionalni) igrači FC Nacional Zagreb koji će u dvorani Gospino polje istrčati nasuprot Squareove mladosti koja sanja povijesnu domaću, prvenstvenu, pobjedu protiv aktualnog prvaka Hrvatske i sudionika Elitne runde UEFA Futsal Cupa!

Sedmerostruki prvak Hrvatske nije dobro krenuo u prvenstvo. Istina, promijenio je aktualni prvak većinu igračkog kadra, međutim remi i tri poraza ‘zvono’ su za uzbunu u redovima domaćeg prvaka iako je u svlačionici niz kvalitetnih internacionalaca i domaćih, mladih, igrača. Na klupu se vratio trener Robert Grdović koji pak smatra da će sutrašnja utakmica otići u korist njegove momčadi.

-Uvijek je teško igrati u Dubrovniku, međutim ovo nam je prilika da zaustavimo negativni niz (dva uzastopna poraza) te s četiri boda na kontu dočekamo Albonu Potpićan. Naše igre, ali i igre Squarea dakako zaslužuju više bodova, međutim tablica zorno pokazuje trenutno stanje. Mi još uvijek čekamo na prvu pobjedu ove sezone, a prilika nam je već protiv Squarea da taj cilj i ispunimo – jasno će Robert Grdović, povratnik na klupu Nacionala.

-Gledatelji će uživati u jednoj otvorenoj utakmici u kojoj će, vjerujem, biti mnoštvo pogodaka i odličnih akcija, prilika ali i pogodaka – zaključio je strateg zagrebačkog sastava.

S dubrovačke strane, kako i doliči ‘crveno-plavom’ dresu, nitko u Gospinom polju ne može preuzeti ulogu favorita pa tako ni zagrebački Nacional koji ponosno nosi titulu aktualnog prvaka Hrvatske.

Trener Antun Bačić (napokon) može računati na sve igrače, a sukladno tome jasan je u svojoj izjavu oči početka velike utakmice u kojoj Square, ali i Nacional, traže prekid negativnog niza..
-Igramo protiv prvaka Hrvatske i znam da nas čeka jako teška utakmica. Iako bodovno stanje pokazuje drugačije, mislim da i mi i oni vrijedimo puno više. Teško se na njima vaditi, ali ja sam uvjeren u pobjedu i početak pozitivnog niza – kratko i jasno rekao je trener Squarea Antun Bačić.

Utakmica se igra večeras od 19 sati u dvorani Gospino polje, a iz Squarea pozivaju sve navijače i simpatizere Squarea da dođu u dvoranu na vrijeme i izbjegnu gužvu na ulazu s obzirom da se radi o derbi utakmici u kojoj dubrovačka mladost traži prekid negativnog niza protiv aktualnog prvaka Hrvatske!

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist