Natrag
19.4.2019 07:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

SQUARE LOVI PLAY OFF Turuk: ‘Ovo nam je utakmica sezone!’

18.4.2017 @ 15:06 Dulist Sport

Podijelite:

U okviru 20. kola 1. Hrvatske malonogometne lige MNK Square dočekuje Potpićan ‘98 Istru.

Ovo je susret od velike važnosti za oba kluba. Squarea u igri drži jedino pobjeda jer bi se približio mjestu koje vodi u doigravanje dok je gostima iz Istre također u igri jedino pobjeda s kojom bi i dalje bili u igri za bijeg sa pozicije koja vodi u kvalifikacije za ostanak.

– Ovu pauzu smo iskoristili za ciklus mini priprema. Trčali smo na stadionu u Lapadu, igrači su se nabili snagom i to se jasno moglo vidjeti na treninzima. Što se tiče nas vratara napravili smo odličan posao sa našim trenerom Hansom Matićem.. Današnja utakmica je po meni – utakmica sezone! – rekao je vratar Alen Turuk koji još nastavlja;

– Mi bez kalkulacija idemo na pobjedu jer nas ona jedino drži u igri za ulazak u željeni play off. Jasno je da gosti u Dubrovnik neće doći sa bijelom zastavom jer njima trebaju bodovi za eventualni spas i bijeg sa pretposljednjeg mjesta. Ovim putem pozivam sve navijače da nam dođu pružit podršku, a mi obećajemo da ćemo pružit pravu mušku utakmicu! – zaključio je.

Jasan je i trener Mato Cvjetković, koji ne traži alibi zbog izostanka Hrvoja Cvjetkovića, već će uz pomoć svih raspoloživih snaga jurišati po pobjedu.

– Svi su zdravi osim Hrvoja, a s nama je i Ante Daničić koji će nam puno značiti u rotaciji. Priliku će dobiti i naša mladost. Ova utakmica nam je ključna za daljnje ambicije, rekao je trener ‘crveno-plavih’ – rekao je Mato Cvjetković.

Utakmica između Squarea i Potpićana igra se večeras od 19 sati u dvorani Gospino polje.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana