Aktualno

Square kući pjevajući: Kapetan pogodio ‘u sridu’

Square kući pjevajući: Kapetan pogodio 'u sridu'

Malonogometaši dubrovačkog Squarea sinoć su u kasnim večernjim satima stigli iz Osijeka gdje su igrali utakmicu 21. kola 1. Hrvatske malonogometne lige.

Na gostovanju kod izravnog suparnika za plasman u doigravanje, Dubrovčani su odličnom igrom i zalaganjem svih igrača, iznenadili Osijek i upisali pobjedu 1:0! Strijelac odlučujućeg pogotka bio je kapetan Mateo Saulan.
U vrlo otvorenoj i neizvjesnoj utakmici, Dubrovčani su na kraju izašli kao apsolutni pobjednici, a koji još za ulazak u play off natjecanje (doigravanje za prvaka Hrvatske) treba ostvariti pobjedu u posljednjem kolu protiv zagrebačkog Alumnusa (17./18.travnja) u Gospinom polju.

Treba istaknuti da je Square put Osijeka krenuo na dan utakmice, stigao dva sta prije početka, a u sastavu bez dva vrlo važna igrača, Darka Rangotova i Denisa Hasanovića, a u sastavu sa debitantom 16-godišnjim Stjepanom Skurićem.
Već idući tjedan Square, kao domaćin završnice Kupa, dočekuje najbolje malonogometne ekipe u Hrvatskoj. Od petka, 11. do nedjelje, 13. travnja u dubrovačkoj sportskoj dvorani igrati će se završnica Kupa Hrvatske (Final eight). Iz MNK Square pozivaju sve navijače da osiguraju svoje ulaznice na vrijeme zbog limitiranog broja sjedećih mjesta. Više informacija biti će dostupne na web stranici www.mnksquare.com.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist